Selecteer een pagina

Over Autootje.eu

Het verhaal

Autootje.eu is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby. Na ervaring opgedaan te hebben bij een aantal bedrijven binnen de automotive uiteindelijk de stap gezet om te beginnen met Autootje.eu.

Van kleins af aan is er altijd de interesse geweest in auto’s, dit werd steeds sterker en sterker. Toen eenmaal het rijbewijs gehaald was kwam er een auto welke weer verkocht kon worden, ondertussen het internet afzoekend naar de beste deals. en zo ging dat steeds verder.

Diverse ervaringen binnen de automotive rijker heb ik de stap genomen om dit professioneler aan te gaan pakken met autootje.eu, de zoektocht is inmiddels uitgebreid en regelmatig komen de beste deals dan ook elders uit europa.

Het resultaat ziet u op dit moment voor u, een gevarieerde voorraad van goede deals met zorg geselecteerd voor u.

 

– Thijs Veenstra

Op zoek naar een compacte auto?

Waarom Autootje.eu?

N

Betaalbare occasions

N

Uitgebreid aanbod

N

Specialist in compacte auto's

Autootje bekijken?

U bent altijd van harte welkom om even te komen kijken. We zijn echter niet altijd aanwezig. Als u laat weten hoe laat u langs komt, dan zijn wij er ook!

Whatsapp of bel 0613249257

Contact informatie

Showroom

James Wattstraat 12 A
8912AS Leeuwarden

Email

thijs@autootje.eu

Telefoonnummer

06-13249257

Volg Autootje.eu

Autootje.eu is onderdeel van Thijs Veenstra auto's. Geregisteerd onder kvk: 63852748. Hier leest u onze Algemene voorwaarden. Wij gaan bewust om met uw gegevens. Hoe wij met cookies en uw gegevens omgaan vind u in ons Privacybeleid.